Algebehandling

Hvorfor skal du have en algebehandling?

Selvom at alger nærmest ses overalt, hvor størstedelen af dem er i naturen, så findes nogle af dem også i vores elskede boliger, om det er ude på landet eller inde i byen. Der findes utroligt mange arter af alger, hvor nogle er bedre for os mennesker end andre. En type af alger som de fleste bestemt ikke kan lide, er dem som sætter sig på vores huse og fliser. Uanset hvor godt man holder sin bolig, så vil der med tiden komme algebelægninger på de fleste tage, flisebelægninger og facader.

Disse alger pynter bestemt ikke på huset, og er heller sunde for det angrebne område, hvilket betyder at en algebehandling kan være nødvendigt.

Alger perforerer tag- og flisebelægningen med små rødder, der dermed kan være medårsag til frostsprængninger. Alger er også grobund for råd i træfacader og andet træværk, da algerne er med til at holde på fugten i træet, hvor man i sidste ende vil ende med råddent træ – hvilket er grunden til den vigtige algebehandling.

Processen i algebehandlingen 

Algebehandling aktiveres ved kombinationen af det algebehandlings middel vi bruger og den naturlige nedbør. Algebehandlings midlet løsner og dræber algerne og nedbøren sørger for at skylle algerne væk. Algebehandling har en forebyggende effekt, men det er nødvendigt at vedligeholde behandlingen, da effekten aftager med tiden. Derfor er algebehandling vigtigt.

Måden vi gør det på her hos Kragelund Tagrens er, at vi sprøjter algebehandlings middel på taget med en lang lanse. Det er med til at skåne taget, da det derfor sjældent er nødvendigt at gå på taget, hvis det er tilfældes at der skal foretages en algebehandling af tag. Når midlet kan ligge der og bearbejde algerne, så klarer regnen det lette arbejde ved “bare” at skylle dem af. Det kan tage op til 8 måneder, før algebehandlingen er færdig og taget helt rent, men allerede efter ganske kort tid med algebehandlingen, vil du kunne se begyndende resultater.

Hvornår foretager man en algebehandling?

Algebehandling af taget skal foretages, når det er regn- og frostfrit. Du behøver ikke være hjemme, når Kragelund Tagrens kommer – vi medbringer for det meste selv vand. Vi lægger et kort i postkassen, så du kan se, vi har været og foretage algebehandling.
Det er en rigtig god idé, at lave en seviceaftale hos Kragelund Tagrens, hvor vi giver taget en FAST algebehandling om året eller hvert andet år. På den måde er dit tag altid rent og pænt. Du får 10% fra i algebehandling, når du laver en serviceaftale med Kragelund Tagrens.

Kragelund Tagrens har 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 6 anmeldelser.

Få et uforpligtende tilbud indenfor få timer

Gratis prøverens & vurdering af opgave

Eller ring på tlf. (+45) 21 30 21 30

Vil du have et uforpligtende tilbud?