Algebehandling

Algebehandling – hvorfor?

Med tiden får de fleste tage, flisebelægninger og facader algebelægninger. Algerne pynter bestemt ikke og er heller ikke sunde for det angrebne område, derfor kan en algebehandling af taget være nødvendigt.

Alger perforerer tag- og flisebelægningen med små rødder, der dermed kan være medårsag til frostsprængninger. Alger er også grobund for råd i træfacader og andet træværk, da de holder på fugten i træet, hvilket fører til råd – derfor algebehandling.

Algebehandling – hvordan?

Kragelund Tagrens sprøjter algebehandling middel på taget med en lang lanse. Det er derfor sjældent nødvendigt at gå på taget. Efterfølgende er det regnen, der skyller de døde alger og belægninger væk. Det kan tage op til 8 måneder, før algebehandlingen er færdig og taget helt rent, men allerede efter ganske kort tid, kan du se begyndende resultater.

Algebehandling aktiveres ved kombinationen af det algebehandling’s middel vi bruger og den naturlige nedbør. Algebehandling midlet løsner og dræber algerne og nedbøren sørger for at skylle algerne væk. Algebehandling har en forebyggende effekt, men det er nødvendigt at vedligeholde behandlingen, da effekten aftager med tiden. Derfor er algebehandling vigtigt.

Algebehandling – hvornår?

Algebehandling af taget skal foretages, når det er regn- og frostfrit. Du behøver ikke være hjemme, når Kragelund Tagrens kommer – vi medbringer for det meste selv vand. Vi lægger et kort i postkassen, så du kan se, vi har været og foretage algebehandling.
Det er en rigtig god idé, at lave en seviceaftale hos Kragelund Tagrens, hvor vi fast giver taget en algebehandling om året eller hvert andet år. På den måde er dit tag altid rent og pænt. Du får 10% algebehandling, når du laver en serviceaftale ved Kragelund Tagrens.

Har du en forespørgsel?

Send en besked her, ring på tlf. (+45) 21 30 21 30 eller send os en email på info@kragelundtagrens.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kragelund Tagrens