Algebehandling nær Vejle, Kolding, Horsens og Hedensted

Er det på tide at få foretaget en algebehandling? Vi foretager algebehandling i Horsens, Vejle, Århus, Kolding og Fredericia.

Algebehandling i Horsens, Vejle, Kolding, Hedensted og omegn

Er det på tide at få foretaget en algebehandling? Vi foretager algebehandling i Horsens, Vejle, Kolding, Hedensted, Aarhus og Fredericia. Dette kan være en god investering i Danmark, da det fugtige klima gør, at alger og mos har gode vilkår for at leve og sprede sig. Mange oplever derfor, at alger sætter sig på tage, fliser og facader, hvor de på ingen måder pynter. Vi har specialiseret os i at fjerne alle disse alger, lav, mos og flisepest. Vores speciallavede udstyr kan fjernbetjenes, så det passer til netop din opgave. Udstyret kan benyttes både med højtryk og lavtrykssystem alt efter behov.

12 års erfaring indenfor algebehandling nær Horsens, Kolding, Vejle, Hedensted og omegn

Vi benytter udelukkende danske, miljøgodkendte produkter, og har over 10 års erfaring med algebehandling. Derfor er du sikret et godt resultat, som ikke slider unødigt på dine overflader eller på naturen. Vi medbringer selv vand, så du som kunde ikke behøver være hjemme, når vi kommer.

Det er en rigtig god idé at lave en serviceaftale hos Kragelund Tagrens, så vi udfører en fast algebehandling en gang om året eller hvert andet år. På den måde sikrer du dig, at dit tag altid er rent og pænt. Vi tilbyder også fliserens samt facaderens.

Gratis prøverens på en algebehandling nær Horsens, Kolding, Vejle, Hedensted og omegn

Du behøver slet ikke tage vores ord for kvaliteten. Du kan se det med dine egne øjne med en prøverens. Er du interesseret i at få foretaget en gratis prøverens på din algebehandling nær Horsens, Vejle, kolding ? Bestil en gratis prøverens her.

Du kan også læse anmeldelser fra vores tidligere kunder på trustpilot.

Har du nogle spørgsmål til vores arbejde eller vil du spørge ind til en specifik opgave? Kontakt Kragelund Tagrens på telefon (+45) 21 30 21 30 eller send en mail til info@kragelundtagrens.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen, hvis du foretrækker, at vi ringer dig op.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.