Algebehandling

Vores professionelle algebehandling virker enestående på både tag, fliser og træterrasse. Der findes mange forskellige type alger, men uanset hvor algebefængt dine facader måtte være, så kan vores algebehandling gøre en væsentlig forskel. Grønne og mørke overflader pynter bestemt ikke på hverken tag, fliser eller træ, men alger kan også skabe grobund for råd i træfacader, eftersom algerne er med til at holde på fugten i træet. Det er derfor særligt vigtigt at behandle alger i det angrebne område, hvis du ikke vil ende med råddent træ.

Alger gennemborer ligeledes tag- og flisebelægningen med små rødder, der dermed kan være medårsag til frostsprængninger. Uanset hvor godt du holder din bolig, så vil der med tiden komme algebelægning på både tag, fliser, træ og andre facader. Med en grundig algebehandling kan du undgå skader, men samtidig også fastholde en flot og æstetisk bolig i mange år frem. Afhængig af vækstbetingelserne for algerne omkring din bolig kan du nøjes med en behandling engang imellem, men det er klart anbefalelsesværdigt at vedligeholde både fliser, træterrasse og tag.

Du vil til enhver tid kunne få et flot resultat med vores algebehandling uanset udgangspunktet for dine fliser eller tagoverflader, da vi med vores unikke procedure altid leverer en flot og skinnende udvendighed, som er en fryd for øjet.

Algebehandling af tag og fliser

Algebehandlingen af tag og fliser aktiveres ved kombinationen af det algebehandlings middel, som vi anvender samt naturlig nedbør. Det fungerer så ledes at midlet dræber og opløser algerne, hvorefter nedbøren sørger for at skylle algerne væk fra overfladerne. Med vores imprægneringsteknik har vores algebehandling også en forebyggende effekt, men det er dog nødvendigt at vedligeholde både tag, fliser og træoverflader engang imellem. Det skyldes, at imprægneringen selvfølgelig sørger for, at vækstbetingelserne for algerne er minimale, men over tid vil både tagoverflader, fliser og ikke mindst træterrasse desværre blive algebefængt igen.

Måden hvorpå vi arbejder hos Kragelund Tagrens er, at vi sprøjter algebehandlings middel på taget med en lang lanse, fordi det er med til at skåne taget, når det ikke betrædes. Vores effektive algebehandlings middel vil efterfølgende opløse og dræbe algerne, så den naturlige regn bagefter kan klare det lette arbejde ved at skylle det væk. Det kan tage helt op til 8 måneder, før vores algebehandling har rengjort dit tag fuldstændigt, men allerede efter ganske kort tid, vil du kunne se begynde resultater algebehandlingen.

Når vi renser fliser herunder en algebehandling, så vil det være en kombination af både algerensemiddel og en højtryksrenser, der giver det bedste resultat. Uanset hvor triste dine fliser ser ud, så vil en fliserensning give en flot og ny poleret overflade, der gør naboen misundelig.

Hvornår foretages en algebehandling

Som udgangspunkt er det anbefalelsesværdigt at lave en grunding algebehandling mindst en gang om året, hvis du ønsker at opretholde en flot og pletfri facade. Algebehandling af tag skal foretages, når det regn- og frostfrit udenfor. Du behøver ikke at være hjemme, når vi udfører algebehandlingen, eftersom vi for det mest selv medbringer vand til at skylle taget med. Ved hvert eftersyn og behandling lægger vi en seddel i postkassen, så du kan se, at vi har været og foretaget algebehandlingen. Vi er landsdækkende og kører både til Jylland, Fyn og Sjælland.

Det er en rigtig god idé at lave en serviceaftale her hos Kragelund Tagrens, hvor vi udfører en fast algebehandling en gang om året eller hvert andet år. På den måde sikrer du dig, at dit tag altid er rent og pænt.

Du får altid 10 % rabat ved algebehandling, når du laver en serviceaftale med os.

 

Kragelund Tagrens har 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 6 anmeldelser.

Få et uforpligtende tilbud indenfor få timer

Gratis prøverens & vurdering af opgave

Eller ring på tlf. (+45) 21 30 21 30

Vil du have et uforpligtende tilbud?