Om os

Kragelund Tagrens er en seriøs virksomhed, med stor erfaring inden for fliserens og bekæmpelse af alger.

Kragelund Tagrens

Kragelund Tagrens er en seriøs virksomhed, med stor erfaring inden for fliserens og bekæmpelse af alger. Vi har både små og store kunder, hvor vi holder udendørs arealerne med fliserens, facaderens og algebekæmpelse.

Vi benytter specialmaskiner fra Aquilla, hvor alt er fjernbetjent, så vi hele tiden kan regulere tryk, mængde og temperatur, mens vi er i gang med opgaven. Virksomheden ejes og drives af indehaver Henrik Kjærsgaard:

“Algebehandling er godt for både nye og ældre tage, da behandlingen både fjerner og forebygger forekomsten af alger og belægninger.”

Udover algebehandling tilbyder vi også facaderens og fliserens. Alle opgaver udføres til gode og konkurrencedygtige priser, og kvalitet er et af kendetegnene for vores virksomhed.

Hos Kragelund Tagrens har vi nogle gode og meget konkurrencedygtige priser. Husk også på, at fliserens er fradragsberettiget gennem håndværkerfradraget. Dette gør, at du kan fratrække en stor del af det samlede beløb fra, som du betaler for fliserensningen.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.