Facaderens i Hedensted, Horsens, Kolding, Vejle og mange andre steder

Har du brug for en facaderens? Vi tilbyder facaderens i Horsens, Vejle og resten af Danmark.

Facaderens i Horsens, Kolding, Hedensted og Vejle

Har du brug for en facaderens? Vi tilbyder facaderens i Horsens, Kolding, Hedensted, Vejle og resten af Danmark. En professionel facaderens fjerner algebelægning, mos, flisepest samt andet snavs og efterlader facaden så pænt som ny. Facaden på dit hus eller virksomhed kan med tiden godt blive grim og beskidt at se på. Det skyldes, at vores danske vejrforhold giver gode vækstbetingelser for alle slags alger. Inden du får udført en facaderens, er det vigtigt, at der bliver foretaget en analyse af selve facaden og ikke mindst den befængte overflade. Alger lever nemlig under forskellige vilkår, hvilket betyder at vores rensemetoder også kan variere for at opnå det pæneste resultat.

Inden vi igangsætter en rensning, besigtiger vi altid facaden og foretager en prøverens. Herefter finder vi den bedste løsning. Først og fremmest kigger vi på, hvilken type alger facaden er befængt med. Det kan være både grønne, røde, gule eller sorte alger afhængig af facade. Derudover kigger vi på overfladestrukturen af facaden. Processen med rensningen afhænger af, om det er alufacade, naturstensfacade eller mineralske overflader såsom beton og mursten.

Uanset hvilken type facade du har, så kan vi hjælpe med en dybdegående rensning, som med sikkerhed giver et flot og tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder altid en gratis prøve rensning af facade når du for udført en facaderens nær Kolding, Hedensted, Vejle eller Horsens. På den måde kan du med egne øjne se, hvor flot et resultat du kan få.

Professionel rensning af facader i hele Danmark

Selve rensningen af facaden foregår ved brug af vores specialudstyr samt behandlingskemikalier, som nedbryder alger andet snavs. Afhængigt af overfladen på facaden så benytter vi enten varmvandsrensning eller koldvandsrensning, hvor vi kan justere både tryk og vandforbrug. Hvilke behandlingsmidler vi benytter til selve facaderensningen, afhænger af belægningen på selve overfladen. I nogle tilfælde vil algebehandling i sig selv ikke være nok, men så vil vores unikke facaderens kunne løse opgaven.

Når vi er ude og besigtige din facade så kan vi give dig en klar idé om, hvad der skal til for at gøre din facade flot og skinnende igen. Uanset om det er virksomhed eller i privat regi.

Efter rensning af din facade så anbefaler vi altid, at vi yderligere behandler facaden med imprægnering. Det forhindrer fugt og vandindtrængning, hvilket vanskeliggør begroning og misfarvning af alger, smuds og sort skimmelsvamp.

Det kan tage op til 8 måneder før, at du kan se det fulde resultat af en facaderens, men på kort tid vil der være meget synlige resultater.

Bestil en gratis prøve på facaderens nær Hedensted, Vejle, Kolding & Horsens

Hos Kragelund Tagrens har vi over 10 års erfaring med facaderens i Horsens, Vejle, Kolding, Hedensted og senere resten af landet, hvor vi blandt andet har hjulpet store virksomheder som Lego. Vores fremgangsmåde er altid professionel, og vi efterlader altid din ejendom pæn og nydelig. Når vi udfører en facaderensning, så behøver du ikke at være hjemme, eftersom vi altid selv medbringer materiale samt vand til opgaven.

En facaderens bør foretages, når der hverken er regn eller frost. Det giver klart de bedste forudsætninger for et godt resultat. Vi anbefaler, at der foretages en rensning hvert år og om ikke andet hvert andet år, da en facade skal vedligeholdelses for at forblive præsentabel. Selvom en facade er blevet imprægneret, så vil den overtid miste sin effekt, hvorfor et eftersyn og service er på sin plads.

Hos Kragelund Tagrens tilbyder vi vores fastekunder 10 % rabat på facaderens, når de vælger at få lavet en serviceaftale hos os.

Er du i tvivl om værdien af en facaderensning, så bestil en gratis prøverens i dag. Vi viser dig, hvordan din facade bør se ud. Du kan også læse vores anmeldelser på trustpilot.

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe til os på: (+45) 21 30 21 30 eller sende en mail til: info@kragelundtagrens.dk – Vi vil altid glædeligt vejlede og hjælpe dig så godt vi kan.

Se billeder af vores arbejde

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.