Facaderens

Facaderens – hvorfor?

Facaden på dit hus eller på din virksomhed udsættes for mange påvirkninger udefra. Luftforurening, mos og algebelægninger er med til at gøre facaden grim og beskidt at se på. Kragelund Tagrens kan foretage facaderens, så facaden bliver præsentabel igen.

Facaderens – hvordan?

Kragelund Tagrens sprøjter algebehandlingsmiddel på facaden med en lanse. Efterfølgende er det regnen, der skyller de døde alger og belægninger væk. Det kan tage op til 8 måneder, før facaderens er færdig og facaden helt ren, men allerede efter ganske kort tid, kan du se begyndende resultater.
Facaderens aktiveres ved kombinationen af det algebehandling ‘s middel vi bruger og den naturlige nedbør. Algebehandling midlet løsner og dræber algerne og nedbøren sørger for at skylle algerne væk. Facaderens har en forebyggende effekt, men det er nødvendigt at vedligeholde behandlingen, da effekten aftager med tiden. Derfor er algebehandling vigtigt.

Facaderens – hvornår?

Facaderens skal foretages, når det er regn- og frostfrit. Du behøver ikke være hjemme, når Kragelund Tagrens kommer – vi medbringer for det meste selv vand. Vi lægger et kort i postkassen, så du kan se, vi har været og foretage facaderens. Det er en rigtig god idé, at lave en seviceaftale hos Kragelund Tagrens, hvor vi fast foretager facaderensen gang om året eller hvert andet år. På den måde er facaden altid ren og pæn. Du får 10% på facaderens, når du laver en serviceaftale ved Kragelund Tagrens.

Har du en forespørgsel?

Send en besked her, ring på tlf. (+45) 21 30 21 30 eller send os en email på info@kragelundtagrens.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kragelund Tagrens