Tyggegummi – Rens

Tyggegummi – Rens med specialbyggede maskiner

Vi specialbygger vores maskiner til afrensning af tyggegummi, vi renser tyggegummien af med varmt vand, og specielle dyser som er utrolig skånsomme på fliser og asfalt. Vi renser helt uden brug af kemikalier. Det betyder, at vi benytter den mest skånsomme og miljørigtige måde. Til efterbehandlingen af de rensede områder anvender vi danske, miljøgodkendte produkter. Vi er løbende i tæt dialog med udviklerne af produkterne. På den måde sikrer vi os, at vi altid kan stå inde for kvaliteten.

 

Få et tilbud med den bedste pris på afrensning af tyggegummi

Rensning af fliser udendørs bør foretages, når det hverken regner eller er frostgrader. Bestiller du et tilbud på fliserens, så sikrer vi dig den bedste pris på markedet, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi ligger nær Horsens og Vejle. Vi kører dog glædeligt ud til vores kunder både i Jylland, Sjælland og på Fyn. Du behøver ikke at være hjemme, når vi foretager en fliserens og imprægnering. Vi medbringer nemlig selv rensemidler og vand til opgaven. Selve rensningen af fliser kan klares på en dag, og vi efterlader en seddel i din postkasse, så du ved at vi har været forbi.

Som sagt er det en god idé at rense fliser mindst en gang om året, så du holder dem fri fra både alger og flisepest. Derfor tilbyder vi hos Kragelund Tagrens en serviceaftale med fordelagtige priser, hvor vi renser og behandler dine fliser en gang om året eller hvert andet år.

Hvis du er i tvivl om en rensning af fliser er noget for dig, så tilbyder vi altid en gratis prøverens, så vi kan komme forbi og vise dig, hvor pæne dine fliser kan blive. Vi udfører fliserens i Horsens, Århus, Fredericia, Kolding og Vejle.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.