Fliserens

Fliserens – hvorfor?

Flisepest og algebelægninger ser ikke pænt ud og ødelægger husets eller virksomhedens førstehåndsindtryk. Kragelund Tagrens kan med en fliserens hjælpe med at få fliserne til at fremstå flotte og rene igen i mange år frem i tiden.

Fliserens – hvordan?

Vi renser fliserne helt i bund med en specialmaskine, som efterlader fliserne 100% rene og fri for mos og ukrudt. Efterfølgende algebehandles fliserne, dernæst kommer der nyt sand i fugerne og som afslutning bliver fliserne grundigt imprægneret. Det beskytter fliserne mod misfarvninger og gør dem vandafvisende. Fliserens er meget effektivt.

Se her, hvad vores seneste kunde sagde om vores fliserens:
“Utrolig flot resultat, hurtigt og professionelt udført arbejde. Fliserne og terrassen ser ud som ny”

Få lavet en gratis fliseprøve, så du kan se hvor pæne dine fliser kan blive.

Fliserens – hvornår?

Fliserens og algebehandling skal foretages, når det er regn- og frostfrit. Du behøver ikke være hjemme, når Kragelund Tagrens kommer – vi medbringer for det meste selv vand. Vi lægger et kort i postkassen, så du kan se, vi har været og foretage fliserens eller algebehandling.

Det er en rigtig god idé, at lave en seviceaftale hos Kragelund Tagrens, hvor vi fast foretager algebehandling af dine fliser en gang om året eller hvert andet år. På den måde er fliserne altid rene og pæne.

Har du en forespørgsel?

Send en besked her, ring på tlf. (+45) 21 30 21 30 eller send os en email på info@kragelundtagrens.dk.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Kragelund Tagrens