Fliserens

Vi specialbygger vores maskiner til fliserens, så vi kan rense dine fliser med varmt vand, uden brug af kemikalier.

Fliserens med specialbyggede maskiner

Vi specialbygger vores maskiner til fliserens, så vi kan rense dine fliser med varmt vand, uden brug af kemikalier. Det betyder, at vi benytter den mest skånsomme og miljørigtige måde. Til efterbehandlingen af de rensede områder anvender vi danske, miljøgodkendte produkter. Vi er løbende i tæt dialog med udviklerne af produkterne. På den måde sikrer vi os, at vi altid kan stå inde for kvaliteten.

En grundig og professionel fliserens gør en markant forskel for dine fliser, uanset hvor meget flisepest og algebelægning de måtte være på dem. Vejrforholdene i Danmark giver gode vækstforudsætninger for både flisepest og alger, da vi har skiftende årstider med fugt, sol og skygge. Flisepest behøver ikke organisk næring og kan derfor sagtens gro på både hustage, havefliser og andre facader omkring din bolig. Flisepest genkendes ved dets blomsterlignende udvækster på fliser og sten i enten gule, grønne, hvide eller sorte nuancer. Alger er ligeledes ganske almindeligt at finde i de danske haver, hvor særligt træ og fliser bliver befængt, hvis de ikke behandles løbende.

Kom flisepesten til livs med professionel fliserens

Både flisepest og alger kan få din facade til at se mørk, slidt og trist ud. Her kan en grundig fliserensning give nyt liv til dine fliser på rekordtid. Efter en fliserens får du flotte og præsentable fliser, der giver et godt førstehåndsindtryk af din facade. Hos Kragelund Tagrens er vi specialister i rensning af fliser udendørs med vores specialbyggede maskiner, effektive behandlingsmiddel samt forebyggende imprægnering. Vi har over 12 års erfaring med fliserens, hvor vi har hjulpet tusindvis af husejere med at få flotte nye og skinnende fliser.

Uanset hvor befængt dine fliser er af både alger og flisepest, så kan vores fliserens give dem en markant forvandling. Hvis du er i tvivl om fliserens er noget for dig, så tilbyder vi altid en gratis prøve rens, som hurtigt kan fremvise en kæmpe forskel.

Rensning af fliser

Vi renser fliserne med varmt rent vand, med den optimale mængde og tryk, som efterlader fliserne 100 % rene og fri for mos, ukrudt og andet snavs eller skidt. Derefter skyller vi alle fliserne grundigt, ligesom facader, vinduer, buske mm. også bliver skyllet rent.

Fliserne algebehandles derefter med det bedste godkendte produkt på markedet.Efterfølgende kommer vi nyt sand i fugerne. Afslutningsvis bliver fliserne grundigt imprægneret for at forebygge mod fremtidige angreb af flisepest og alger. Imprægneringen er ligeledes med til at beskytte fliserne mod misfarvninger og gør dem samtidig vandafvisende.

Selvom der bliver lavet en grundig fliserens og efterfølgende pålagt imprægnering, så er det ikke ens betydende med at alger og flisepest aldrig kan komme igen. Fliserens er særdeles effektivt, men hvis du ikke vedligeholder dine fliser over tid, så vil du på et tidspunkt blive ramt igen af både alger og flisepest.

Få et tilbud med den bedste pris på fliserens

Rensning af fliser udendørs bør foretages, når det hverken regner eller er frostgrader. Bestiller du et tilbud på fliserens, så sikrer vi dig den bedste pris på markedet. Vi ligger nær Horsens og Vejle. Vi kører dog glædeligt ud til vores kunder både i Jylland, Sjælland og på Fyn. Du behøver ikke at være hjemme, når vi foretager en fliserens og imprægnering. Selve rensningen af fliser kan klares på en dag, og vi efterlader en seddel i din postkasse, så du ved at vi har været forbi.

Det er en god idé at lave en service aftale med os, så kommer vi en gang om året, og algebehandler fliserne så du holder dem fri fra både alger og flisepest.

Hvis du er i tvivl om en rensning af fliser er noget for dig, så tilbyder vi altid en gratis prøverens, så vi kan komme forbi og vise dig, hvor pæne dine fliser kan blive. Vi udfører fliserens i Horsens, Århus, Fredericia, Kolding og Vejle.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi udfører vores fliserens, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se billeder af vores arbejde

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.