Fliserens

Hvorfor skal du bruge fliserens?

Flisepest og algebelægninger er ikke skadelige for os mennesker som sådan, men det er virkelig med til at ødelægge det førstehåndsindtryk man får, når man ser et hus eller virksomhedsgrund som er angrebet af flisepest og algebelægninger. Når sommeren banker for døren og man vil ud i haven og nyde omgivelserne, så kan det hurtigt blive ødelagt når man spotter alger. De kan få dit hus eller en grund til at se gammel og slidt ud, hvilket er et problem som mange husejere døjer med. Hvis det er et problem som du har, så er fliserens svaret på dit råb om hjælp. Hos Kragelund Tagrens kan vi, med hjælp fra vores fliserens og vores eksperter, være med at få fliserne til at blive flotte og rene igen, netop som de burde være!

Nye fliser med fliserens og imprægnering

Vi renser fliserne helt i bund med en specialmaskine, som efterlader fliserne 100% rene og fri for mos, ukrudt og andet snavs eller skidt. Denne maskine gør brug af en form for højtryksspuling, som hjælper med at løsne alger og flisepest, så du står tilbage med skinnende fliser. Efterfølgende algebehandles fliserne med vores fliserens for at tage alt hvad der mangler, så regnen kan skylle det sidste væk. Efter brugen af fliserens vil der komme nyt sand i fugerne, da højtryksspuling med vores maskine, godt kan skubbe til noget af sandet mellem fliserne. Afslutningsvis bliver fliserne grundigt imprægneret for at forebygge mod senere angreb af flisepest og alger i fremtiden. Imprægneringen er også med til at beskytte fliserne mod misfarvninger og gør dem vandafvisende. Fliserens er meget effektivt.

Se her, hvad vores seneste kunde sagde om vores fliserens:
“Helt fantastisk👍🏼 Dejligt med en “ny” terrasse igen😁”

Med en GRATIS renseprøve, så kan vi komme forbi og vise dig, hvor pæne dine fliser kan blive.

Hvornår skal man gøre brug af fliserens?

Fliserens og algebehandling skal foretages, når det er regn- og frostfrit for at få den mest optimale virkning. Du behøver ikke være hjemme, når Kragelund Tagrens kommer, da alt arbejdet jo foregår udenfor –  og så medbringer vi for det meste selv vand. Når vi har været forbi din bolig eller arbejdsplads, så lægger vi et kort i postkassen, så du kan se, at vi har været og foretaget fliserens eller algebehandling.

Det er en rigtig god idé, at lave en seviceaftale hos Kragelund Tagrens, hvor vi fast foretager algebehandling af dine fliser en gang om året eller hvert andet år. På den måde er fliserne altid rene og pæne.

Kragelund Tagrens har 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 6 anmeldelser.

Få et uforpligtende tilbud indenfor få timer

Gratis prøverens & vurdering af opgave

Eller ring på tlf. (+45) 21 30 21 30

Vil du have et uforpligtende tilbud?