Fliserens

En grundig og professionel fliserens kan gøre en markant forskel for dine fliser, uanset hvor meget flisepest og algebelægning de måtte være befængt med. Vejrforholdene i Danmark giver gode vækstforudsætninger for både flisepest og alger, da vi har skiftende årstider med fugt, sol og skygge. Flisepest behøver ikke organisk næring og kan derfor sagtens gro på både hustage, havefliser og andre facader omkring din bolig. Flisepest genkendes ved dets blomsterlignende udvækster på fliser og sten i enten gule, grønne, hvide eller sorte nuancer. Alger er ligeledes ganske almindeligt at finde i de danske haver, hvor særligt træ og fliser bliver befængt, hvis de ikke behandles løbende.

Både flisepest og alger kan få din facade til at se mørk, slidt og trist ud, men en grundig fliserensning kan give nyt liv til dine fliser på rekordtid. Efter en fliserens får du flotte og præsentable fliser, der giver et godt førstehåndsindtryk af din facade. Hos Kragelund Tagrens er vi specialister i rensning af fliser udendørs med vores højtryksrenser, effektive behandlings middel samt forebyggende imprægnering. Vi har over 10 års erfaring med fliserens, hvor vi har hjulpet hundredvis af husejere med at få flotte nye og skinnende fliser.

Uanset hvor befængt dine fliser er af både alger og flisepest, så kan vores fliserens give dem en markant forvandling. Hvis du er i tvivl om fliserens er noget for dig, så tilbyder vi altid en gratis prøve rens, som hurtigt kan fremvise en synlig forskel.

Rensning af fliser

Når går i gang med rensning af fliser, så starter vi med at anvende vores specielle højtryksrenser, som efterlader fliserne 100 % rene og fri for mos, ukrudt og andet snavs eller skidt. Vores maskine gør brug af højtryksspuling, som hjælper med at løse alger og flisepest, så du står tilbage med pletfri og skinnende fliser.

Efterfølgende algebehandles fliserne med vores effektive fliserens for at tage det resterende, hvorefter regnen skyller det sidste væk. Når vi har brugt fliserens, vil vi efterfølgende komme nyt sand i fugerne, da højtryksrenseren i nogle tilfælde vil skubbe noget af sandet væk mellem fliserne. Afslutningsvis bliver fliserne grundigt imprægneret for at forebygge mod fremtidige angreb af flisepest og alger. Imprægneringen er ligeledes med til at beskytte fliserne mod misfarvninger og gør dem samtidig vandafvisende.

Selvom der bliver lavet en grundig fliserens og efterfølgende pålagt imprægnering, så er det ikke ens betydende med at alger og flisepest aldrig kan komme igen. Fliserens er særdeles effektivt, men hvis du ikke vedligeholder dine fliser over tid, så vil du på et tidspunkt blive ramt igen af både alger og flisepest.

Få et tilbud med den bedste pris på fliserens

Rensning af fliser udendørs bør foretages, når det hverken regner eller er frostgrader. Bestiller du et tilbud på fliserens, så sikrer vi dig den bedste pris på markedet, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kører glædeligt ud til vores kunder både i Jylland, Sjælland og på Fyn. Du behøver ikke at være hjemme, når vi foretager en fliserens og imprægnering, eftersom vi selv medbringer rensemidler og vand til opgaven. Selve rensningen af fliser kan klares på en dag, og vi efterlader en seddel i din postkasse, så du ved at vi har været forbi.

Som sagt er det en god idé at rense fliser mindst en gang om året, så du holder dem fri fra både alger og flisepest. Derfor tilbyder vi hos Kragelund Tagrens en serviceaftale med fordelagtige priser, hvor vi renser og behandler dine fliser en gang om året eller hvert andet år.

Hvis du er i tvivl om en rensning af fliser er noget for dig, så tilbyder vi altid en gratis prøve rens, så vi kan komme forbi og vise dig, hvor pæne dine fliser kan blive.

 

Kragelund Tagrens har 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 6 anmeldelser.

Få et uforpligtende tilbud indenfor få timer

Gratis prøverens & vurdering af opgave

Eller ring på tlf. (+45) 21 30 21 30

Vil du have et uforpligtende tilbud?