Træterrasse – Rens

En professionel rensning af din træterrasse kan være med til at gøre underværker, eftersom de algebefængte træoverflader bliver skinnende og vil føles lige så gode som nye.

Rensning af træterrasse

En professionel rensning af træterrasse kan være med til at gøre underværker, eftersom de algebefængte træoverflader bliver skinnende og vil føles lige så gode som nye. Når træ udsættes for naturens elementer uden at blive behandlet, kan det barske klima godt være med til at gøre din træterrasse kedelig og trist at se på. Hvis du ikke løbende behandler din træterrasse grundigt, så bliver det et tilflugtssted for alger, der under gode vækstbetingelser spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og sætter sig på blandt andet træoverfladerne. Hvis din træterrasse har en grøn og mørk overflade, så er det højst sandsynligt fordi den trænger til en træterrasse rensning.

Hos Kragelund Tagrens har vi rengjort hundredvis af træterrasser med vores unikke algerens samt højtryksrenser, der giver en flot og behandlet overflade. Desuden imprægnerer vi altid træet efterfølgende, så det skaber minimale vækstbetingelser for alger.

Selv hvis du ikke har plejet din træterrasse i flere år, så vil du blive overrasket over resulatet. Uanset udgangspunktet for dine træoverflader, så vil en rensning med garanti kunne gøre en markant forskel.

Rensning af alger på træterrasse

Det er kun naturligt, at en træterrasse efter mange år begynder at være utrolig beskidt og fyldt med alger, der giver en grå og trist nuance til træoverfladen. Hvis træ ikke er behandlet med imprægnering, vil det hurtigt blive fugtigt og skabe gode vækst betingelser for alger og andet skidt. Derfor er det vigtigt at vedligeholde med en årlig rensning af din træterrasse, hvis du ønsker det bedste resultat.

Hos Kragelund Tagrens benytter vi os af en højtryksrenser i kombination med det bedste algebehandlingsmiddel på markedet, så du får den pæne og naturlige glød tilbage i træet. Med over 10 års erfaring kan vi med sikkerhed fjerne uønskede alger effektivt uden at beskadige træet på din terrasse. En rens af træterrasse indeholder også altid en efterfølgende imprægnering, så vækstbetingelserne for alger bliver forværret. Desværre nedbrydes alger ikke automatisk blot fordi, at vækstbetingelserne er forværret, og derfor skal du løbende algebehandle træet.

En rensning af din træterrasse kan foretages relativt hurtigt og vil til enhver tid kunne skabe et flot resultat, som det kan ses på nedenstående billeder.

Gratis prøve på rens af træterrasse

Hos Kragelund Tagrens kan vi forvandle en hvilken som helst træterrasse, så den bliver så god som ny. Hvis din træterrasse er trist og kedelig, fordi den er befængt med alger, så kan det være på tide at du får bestilt en behandling. En rensning af din træterrasse skal helst foretages i et vejr, hvor det er så tørt som muligt, da træet helst ikke må blive vådt og fugtigt før hele rengøringsproceduren, er foretaget. Både imprægnering og rens af træterrasse kræver de bedste vejrforudsætninger for at få et godt resultat.

Hvis du er i tvivl, så kan du altid bestille en GRATIS prøve på rens af din træterrasse hos os. Så kan vi vise dig, hvordan din træterrasse burde se ud.

Se billeder af vores arbejde

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.